Main Menu

Login Form



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΜΕΛΩΝ


Αν θα θέλατε να γίνετε μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακής Επιστήμης, θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

    • Να καταθέσετε το ποσό στο λογαριασμό της Eurobank Νο 0026.0012.30.0200477628 (iBAN: GR0202600120000300200477628), να ελέγξετε ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακής Επιστήμης. Το ποσό της συνδρομής ετησίως είναι 20 € για τα τακτικά και 10 € για τα δόκιμα μέλη.

    • Να αποστείλετε στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. σκαναρισμένη (ή σε pdf) την απόδειξη πληρωμής.

    • Να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής στην Εταιρεία ως τακτικό ή δόκιμο μέλος, επιλέγοντας την διεύθυνση που θέλετε να σας αποστέλλεται το περιοδικό της Εταιρείας, (διεύθυνση κατοικίας ή Εργασίας), και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Τα υποψήφια τακτικά μέλη θα πρέπει να επισυνάψουν με την αίτησή τους και σκαναρισμένο τον ανώτατο τίτλο σπουδών και αναγνώριση του ΔΙΚΑΤΣΑ, εφόσον πρόκειται για τίτλο του εξωτερικού.

Αν είσαστε ήδη μέλος και θέλετε να ανανεώσετε την εγγραφή σας και να είστε ταμειακώς ενήμεροι, ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες χωρίς το τρίτο βήμα (αίτηση).

Αν έχει αλλάξει η κατάστασή σας από τότε που είσασταν (δόκιμο) μέλος (δηλαδή, αν έχετε αποκτήσει διδακτορικό) και θέλετε να γίνετε τακτικό μέλος, θα πρέπει να καταθέσετε μια νέα αίτηση με τις ίδιες συστάσεις και να επισυνάψετε τον τίτλο σπουδών σας.

Κάνετε copy-paste σε ένα word και συμπληρώστε μια από τις παρακάτω αιτήσεις:

Αίτηση υποψήφιου δόκιμου μέλους


Αίτηση υποψήφιου τακτικού μέλους